Wonen in één van de Loodswoningen in Middelsee? De Hypotheker Leeuwarden helpt je bij de financiering!

Droom jij van een huis in nieuwbouwproject Middelsee? De Hypotheker Leeuwarden vertelt je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning en helpt je bij de financiering. Maak een afspraak voor een kosteloos oriëntatiegesprek of stap eens bij ons binnen.

Het team van De Hypotheker Leeuwarden
Het team van de Hypotheker Leeuwarden is enthousiast, betrokken en denkt met je mee in creatieve oplossingen. Wij begeleiden de aanvraag van je hypotheek van begin tot eind en geven een hoogwaardig, onderscheidend en volledig onafhankelijk advies. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en wij gaan graag een duurzame relatie met je aan. Onze financiële adviseurs hebben een brede kennis van hypotheken, verzekeringen en aanvullende financiële producten.

Onafhankelijk advies
Bij De Hypotheker krijg je een volledig en onafhankelijk hypotheekadvies. Op basis van je wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan veertig geldverstrekkers. Na een uitgebreide vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Ze ben je er zeker van dat je de beste oplossing krijgt voor jouw persoonlijke situatie. 

Nieuwbouwwoning kopen? 
Kies je voor een nieuwbouwwoning, dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Bovendien kun je het huis en de tuin helemaal naar eigen smaak inrichten. Dit betekent vaak wel dat je te maken krijgt met allerlei extra kosten. De bijkomende kosten bij de aankoop van een nieuwbouwwoning bedragen gemiddeld 9 procent van de koopprijs. Deze kosten kun je grofweg indelen in kosten voor de aankoop van de woning, kosten voor het verkrijgen van de hypotheek en kosten aan het huis zelf. De Hypotheker informeert en adviseert je hier graag verder over.

Het team van De Hypotheker Leeuwarden staat voor je klaar!
Wil je meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning in Middelsee? Kom langs bij De Hypotheker in Leeuwarden om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 8:30 uur en op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kun je ook ’s avonds een afspraak inplannen.

De Hypotheker Leeuwarden
Achter de Hoven 73
(058) 212 71 22
leeuwarden1224@hypotheker.nl

FINANCIERINGSCHECK

Vul dit formulier samen met je hypotheekadviseur in, als bewijs dat je de woning van je voorkeur kunt financieren.

Het invullen van dit formulier is niet verplicht, maar wel sterk aan te bevelen. Wie al bij de inschrijving aan kan tonen de woning te kunnen financieren, krijgt namelijk voorrang bij de toewijzing. Het invullen van dit formulier is vrijblijvend en verplicht je niet tot aankoop van een woning.

Download hier het formulier